×
wettelijke Info

Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van 'cookies '. Deze informatie, die over u, uw voorkeuren of uw internetapparaat (computer, tablet of mobiel) zou kunnen gaan, wordt meestal gebruikt om de site te laten werken zoals u verwacht. U kunt meer informatie vinden over hoe wij cookies op deze site gebruiken en het instellen van niet-essentiële cookies voorkomen door op de verschillende categoriekoppen hieronder te klikken. Als u dit echter doet, kan dit van invloed zijn op uw ervaring met de site en de services die we kunnen bieden

voor het laatst bijgewerkt op 15 mei 2018

PRIVACYBELEID

Svensson(hierna “wij”, “ons” genoemd) hecht veel waarde aan het beschermen van de privacy van de persoonlijke gegevens dieje aan ons verstrekt. Wij vinden het ook van belang je te informeren over de manier waarop wij deze gegevens gebruiken.

Svensson gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en verloopt ook volgens de GDPR regelgeving. Deze wet helpt de privacy van jou te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.
Op grond van deze wet worden persoonsgegevens alleen verwerkt als dat uitdrukkelijk is medegedeeld. Svensson geeft daarom ook duidelijk aan voor welke doel de gegevens worden bewaard. Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor je deze hebt achtergelaten.

COOKIEBELEID

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die uw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt als je onze website bezoekt. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om eventuele gebruikersnamen, wachtwoorden en persoonlijke instellingen te bewaren, zodat u bij een volgend bezoek dan niet opnieuw jouw gegevens in hoeft te voeren.
Onze website(s) maken gebruik van verschillende soorten cookies: zo zijn er cookies die nodig zijn om onze website(s) correct te laten werken, cookies om jouw surfcomfort te verhogen zodat je bijv. niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren, cookies die bepaalde informatie over jou registreren voor statistische doeleinden of om je, op basis van de getoonde interesse op onze website(s) relevante aanbiedingen te doen, eventueel ook buiten onze website (Facebook Pixel), en cookies van derden voor de inhoud en de werking van onze website(s) te verbeteren (o.a. Google Analytics). Al deze gegevens zijn en blijven volledig anoniem.

De meeste internetbrowsers bieden je de mogelijkheid om het plaatsen van cookies te blokkeren of om je vooraf te laten weten wanneer er een cookie wordt geplaatst. Cookies kunnen ook verwijderd worden, maar dat kunt alleen jijzelf doen aangezien deze op jouw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.

 

 

BROWSEN VIA EEN BEVEILIGDE VERBINDING

Tijdens het bezoek op de website worden al jouw gegevens versleuteld, en via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje rechtsonder in de browser, of aan de groene adresbalk en/of slotje bovenaan jouw scherm. Zo bieden wij je maximale veiligheid en is fraude of diefstal van gegevens uitgesloten.

AANPASSEN PRIVACY- EN COOKIEBELEID

Dit beleid kan van tijd tot tijd worden aangepast. We vragen bezoekers en gebruikers van onze sites dan ook om ons privacybeleid regelmatig door te nemen.

 

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERZAMELEN

Wij verzamelen jouw gegevens om efficiënt te kunnen werken en je de beste ervaringen met onze producten en diensten te kunnen bieden. Je geeft een aantal van deze gegevens (optioneel) rechtstreeks aan ons door wanneer je contact met ons opneemt via het contactformulier of online bij ons bestelt.

Gegevens die wij verzamelen via het contactformulier:

Familienaam, Voornaam, e-mailadres

Gegevens die wij verzamelen via de webshop:

Om de overeenkomst die je met ons hebt gesloten uit te voeren, verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer.

Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.

Gegevens uit klantenonderzoeken:

 

We zijn dol op reviews. En onze klanten ook. Want reviews helpen om te vinden wat je zoekt.

Als je een review schrijft, kies jij of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers. Je kunt ook een alias gebruiken. Ook kun je aangeven of wij over je review contact met je mogen opnemen.

Wij plaatsen reviews alleen met jouw toestemming. Omdat reviews lang waardevol zijn voor klanten, bewaren we een review totdat jij van ons vraagt de review te verwijderen.

 

 

WAARVOOR GEBRUIKEN WIJ DEZE PERSOONSGEGEVENS?

De persoonlijke informatie die je ons verstrekt, kan worden gebruikt om:

  • jouw financiële transacties te verwerken;

  • je bevestigingen te sturen voor een bestelling

  • een relatie met je te beheren

  • te antwoorden op verzoeken, vragen en problemen via de klantenservice;

  • jouw account te beheren;

 

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens niet voor marketingdoeleinden, promotiemateriaal, mededelingen, of nieuwsbrieven, tenzij met jouw uitdrukkelijke toestemming. Je kunt je aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kan je je steeds uitschrijven.

  

 

 HOE LANG HOUDEN WIJ PERSOONSGEGEVENS BIJ?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan wat strikt noodzakelijk is om de doeleinden te realiseren die in deze privacyverklaring worden uiteengezet. De gegevens worden bijgehouden in exact online ERP pakket. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.

 

OVERDRACHT VAN GEGEVENS AAN DERDEN

We delen ook persoonlijke gegevens met bepaalde bedrijven die namens ons diensten leveren. We delen enkel de persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor hen om deze diensten te leveren. We eisen van elk bedrijf waarmee we deze persoonlijke informatie mogelijk delen, dat ze de gegevens beschermen op een manier die overeenstemt met dit beleid en dat ze het gebruik van zulke persoonlijke informatie beperken tot de prestaties of diensten voor Svensson.Hieronder kun je een lijst vinden van deze subverwerkers.

We werken samen met verschillende logistieke partners, zoals PostNL , BPost en Sendcloud. Onze logistieke partners krijgen van ons jouw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben ze nodig om jouw pakketje op het door jou gekozen adres af te leveren.

De klantengegevens worden in een cloud toepassing ‘Exact online’ bewaard. Exact online beheert en archiveert onze data (klantgegevens, medewerker gegevens) en doet hier geen andere zaken mee en deelt ook niets met derde partijen.

Om onze klanten op de hoogte te brengen van nieuwigheden en promoties worden er van tijd tot tijd e-mails verstuurd. De e-mails worden opgesteld en verstuurd via Mailchimp.

Svensson maakt gebruik van een of meerdere externe bedrijven gespecialiseerd in creditcardverwerking om jouw rekeningen te sturen voor het gebruik van onze goederen en diensten. Voor zover wij weten, wordt er bij deze bedrijven geen persoonlijk identificeerbare informatie bewaard, gedeeld of opgeslagen voor andere doeleinden.

VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKEN EN VERWERKERS

Jouw gegevens kunnen door alle medewerkers van ons kantoor verwerkt worden in het kader van het uitvoeren van hun taken. De verantwoordelijkheid van de verwerking valt ten laste van de statutair aangeduide zaakvoerders van het bedrijf.

 WEBSITEBEZOEK

Op onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging van gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek– en klikgedrag op de website.

Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Wij geven Google geen toestemming gegeven om via ons verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

KINDEREN

Het is niet onze bedoeling persoonlijke gegevens te verzamelen van minderjarigen. Voer geen informatie in op deze site en maak geen gebruik van onze diensten als u jonger bent dan 18. Als u denkt dat uw minderjarig kind persoonlijke gegevens heeft ingevuld, neem dan contact op met svensson073@gmail.com om de gegevens te laten verwijderen en de account van het kind af te sluiten.

 

 

 

VEILIGHEID VAN UW PERSOONSGEGEVENS

Wij doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen. We gebruiken passende technische en organisatorische maatregelen op een zodanige manier dat de verwerking voldoet aan de vereisten van de nationale en Europese wetgeving.

 

UW RECHTEN

Recht van toegang en inzage

Je hebt het recht om op elk moment gratis kennis te nemen van jouw persoonsgegevens, alsook van het gebruik dat wij van jouw persoonsgegevens maken. Dit zal binnenkort zichtbaar zijn via je account.

In je account bewaren we ook je bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties.

Daarnaast slaan wij in je account de door jou opgegeven interesses op, namelijk jouw verlanglijstje

 

 

Recht van verbetering, verwijdering en beperking

Je hebt steeds het recht om ons te verzoeken jouw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Je erkent dat bij weigering van mededeling of verzoek tot verwijdering van persoonsgegevens, bepaalde diensten en producten niet leverbaar zijn. Je mag eveneens vragen om de verwerking van jouw Persoonsgegevens te beperken.

Recht van verzet

Je beschikt eveneens over een recht van verzet tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens om ernstige en legitieme redenen. Daarnaast heb je steeds het recht om je te verzetten tegen het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden van direct marketing; in dergelijk geval hoef je geen redenen op te geven.

 

Recht van vrije gegevensoverdracht

Je beschikt over het recht om jouw Persoonsgegevens die door Ons verwerkt worden in gestructureerde, gangbare en machine leesbare vorm te verkrijgen en/of aan andere verantwoordelijken over te dragen.

 

Recht van intrekking van de toestemming

Wanneer de verwerking gebaseerd is op jouw voorafgaande toestemming, beschik je over het recht om deze toestemming in te trekken.

 

Recht om klacht in te dienen

Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Je kan dit steeds via klantenservice@svensson.club. Tot slot heb je het recht om je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij verdere vragen hieromtrent kan u ons steeds contacteren via svensson073@gmail.com of telefonisch 050729220